We voorzien onze site van cookies zodat we hem nog beter kunnen maken. Door de site te bezoeken vind je het goed dat we enkele cookies plaatsen. Je kunt je voorkeuren altijd aanpassen.
x
Logo Dance Studio 5678

Over
Dance Studio 5678

Nadine Sampers:

"Dansen is altijd mijn passie geweest. Als klein meisje was ik hier al mee bezig. Op mijn 4e ben ik begonnen met het volgen van jazz ballet. Sindsdien is mijn passie voor dansen altijd gebleven."

Portret van Nadine Sampers

Nadat ik klaar was met mijn middelbare schoolopleiding wilde ik graag deze passie volgen en was de keuze snel gemaakt om naar het CIOS MBO dans te gaan in Sittard. Hier heb ik mijn docentendiploma behaald. Naast mijn opleiding aan het CIOS heb ik in mijn 4e leerjaar ook nog de opstapcursus aan de dansacademie in Tilburg afgerond. Dit beviel me zo goed dat ik daarna meteen auditie heb gedaan en aangenomen ben aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Dansacademie uitvoerend Contemporary/Urban in Tilburg.

Vanaf mijn 14e geef ik al dansles en hoe meer het einde van mijn opleiding in zicht kwam, hoe groter de kriebel werd om een eigen dansschool te beginnen. Dromen zijn er om te volgen en daarom run ik vanaf februari 2018 mijn eigen dansschool waar ik fulltime mee bezig ben.

Doel en motto van Dance Studio 5678

Iedereen die graag danst, is welkom bij Dance Studio 5678. Op dit moment hebben wij lessen voor jong & oud, je bent immers nooit te oud om te beginnen met dansen ;)

Kids met ambitie zijn ook welkom. We hebben namelijk selectieteams waarin we hard werken en streven naar het complete plaatje tijdens een wedstrijd of uitvoering.

Maar het allerbelangrijkste is dat plezier in dansen voorop staat!